top of page

SERVEIS

Des de COACHING TARRAGONA posem a disposició d'empreses, professionals i particulars un ampli ventall de serveis per donar resposta a les seves necessitats.

Coaching personal low.png
COACHING PERSONAL

 

De definicions de Coaching n’hi ha moltes, però em quedaré amb la de Thimothy Gallwey que diu que l’essència del Coaching és alliberar el potencial de les persones , perquè puguin portar el seu rendiment al màxim.

 

El Life Coaching o Coaching de vida recolza a la persona en tots els nivells per convertir-se en qui desitja, per ser el millor que pot ser, LA SEVA MILLOR VERSIÓ.

COACHING EMPRESARIAL

 

El Coaching empresarial es una metodologia que promou i estimula el desenvolupament i realització personal dels treballadors i de les organitzacions, donant lloc a una profunda transformació, generant canvis de perspectiva i un augment del compromís i la responsabilitat, el que es tradueix en millors resultats.

coaching executiu 2 low.png
formacio low.png
TALLERS

 

Dissenyem tallers a mida per organitzacions tant privades com públiques (empreses, escoles...), el que ens permet que l'eficàcia dels mateixos sigui màxima, ja que en ells es treballarà vivencialment amb l'objectiu d'assolir l'aprenentatge i els canvis desitjats.

bottom of page